Gezocht: online content!

SEO-tekstschrijver

Online content. Daar gaat het om. Alleen een website is niet meer voldoende. Wilt u vindbaar zijn op het internet, dan is het zaak hoog in zoekmachines als Google te staan. Met Search Engine Optimalization (SEO) is dat mogelijk. Als SEO-tekstschrijver kent Om en Om Publicaties ook ‘dat verhaal’.

SEO-copywriter – uw lijn met uw klant

Natuurlijk, het draait niet alleen om aantallen bezoekers. U wilt resultaten boeken! Met SEO kunt u daarop sturen. Niet alleen door uw webteksten te optimaliseren, maar ook door regelmatig online te publiceren. Google zal uw periodieke, unieke(!) content zeker waarderen. Ook uw klanten met wie u een directe lijn legt! Blogs, online nieuwsbrieven en maillings bieden u zo tal van mogelijkheden! Nog nooit was het zo makkelijk een directe relatie met uw klant op te bouwen.

Online nieuwsbrieven

Vraagt u zich nu al af, wanneer u dat moet doen? Hoe? En vooral: wat u moet schrijven?Neem contact op met uw content manager Om en Om Publicaties. Een ding is zeker; de verhalen liggen voor het oprapen! Ook in uw organisatie. Die blogs, online nieuwsbrieven en direct mailings zijn zo gevuld.

Stuur mij een offerte!

Ik wil graag advies!